Μετά τη συμφωνία, Νορβηγία…

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τους Σαχπαζίδη-Φλωρίδη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα πάει τελικά στη Νορβηγία, για την αυριανή αναμέτρηση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βαλερένγκα.

Ο πρόεδρος του «δικέφαλου» αναμένεται να ανακοινώσει στους παίκτες της ομάδας την επικείμενη συμφωνία με τους Γιώργο Σαχπατζίδη και Βασίλη Φλωρίδη. Μάλιστα, στη Νορβηγία αναμενόταν και ο πρώτος αλλά λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι.

Στο μεταξύ ο Λάζλο Μπόλονι φέρεται να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα του για την αναμέτρηση με τη Βαλερένγκα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-3-3 και η μόνη θέση που δεν έχει καταλήξει ακόμα είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Κρέσιτς και Χαλκιάς διεκδικούν μιας θέση στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα ο Ετό θα παίξει δεξιά, ο Λίνο αριστερά οι Τσιρίλο και Μαλεζάς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Γκαρσία και Αρίας, με τον Φωτάκη λίγο πιο μπροστά και τους Βιεϊρίνια, Ρομπέρ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα με τον Αθανασιάδη.
http://www.gazzetta.gr/

About Vangelis

English teacher

Posted on July 27, 2011, in ΠΑΟΚ, Sports and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: