Οι 5 πιο νέες μητέρες στην ιστορία

sadffΚαποιες φορες τα πραγματα δεν ακολουθουν το τι ειναι φυσικο η οχι, απλα γινονται.

(Ηλικίας 5, Mexico)
H Linda Medina ήταν η νεότερη κοπέλα  που γέννησε ποτέ. Ήταν μόλις 5 χρόνων, 7 μηνών και 21 ημερών, όταν ο 2,7 kg  γιος της, Gerardo γεννήθηκε. Η Linda μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν οι γονείς παρατήρησαν μια αφύσικη αύξηση της κοιλιάς της. Αρχικά πίστεψαν ότι είχε έναν όγκο αλλά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,  Αποκαλύφθηκε η  εγκυμοσύνη της.  Μυστήριο παραμένει η ταυτότητα του πατέρα του Gerardo. Τόσο η μητέρα και ο γιος  πέθαναν στην ηλικία των 40 και 76 αντίστοιχα.

(Ηλικίας 8, Lima)
Ο πατέρας του Gerardo ουδέποτε ανακαλύφθηκε, όμως αυτό το κορίτσι βιάστηκε από δύο από τα ξαδέρφια της. Έμεινε έγκυος και γέννησε ένα μωρό που ζύγιζε 2 κιλά με καισαρική τομή σε νοσοκομείο τον Δεκέμβριο του 2006.

(Ηλικίας 9, Hilda Trujillo)
Η Hilda Trujillo ήταν η  τρίτη νεότερη μητέρα που γέννησε στην ηλικία των εννέα. Τον Νοέμβριο η Hilda μπήκε στο Μαιευτήριο σαν  ασθενής του Μαιευτήρα Rolando Colareta, και υποβλήθηκε σε εξέταση από μια ομάδα 16 μαιευτήρων, ακτινολόγων,  ψυχίατρων και οι γενικών ιατρών.  Ανέφεραν ότι την βρήκαν φυσιολογική, μόνο λίγο πιο ανεπτυγμένη  σε σχέση με άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Μετά από ένα μήνα, τον Δεκέμβριο του 1957 γέννησε ένα κοριτσάκι. Ο  22 χρονών ξάδελφος της συνελήφθη,  και  κατηγορήθηκε για βιασμό. Ο Δρ Rolando Colareta ο οποίος την εξέτασε είπε “ο βιασμός των ανηλίκων δεν είναι κάτι τόσο ασυνήθιστο εδώ ή οπουδήποτε αλλού. Αλλά ο βιασμός βέβαια δεν σημαίνει εγκυμοσύνη σε τόσο μικρά παιδιά, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις “.

(ηλικίας 9, Phetchabun.Thailand)
Όχι τόσο πολύ καιρό πριν κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2001 η Wanwisa Janmuk έγινε η νεότερη Ασιάτισσα μητέρα. Η 4η νεότερη μητέρα στον κόσμο ήταν παντρεμένη με έναν άντρα 26 ετών. Κατά τη στιγμή της γέννησης η μητέρα και ο πατέρας ήταν εννέα και είκοσι επτά χρονών αντίστοιχα.

(Ηλικίας 9, Σιγκαπούρη)
Μετά την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη ήταν η δεύτερη ασιατική χώρα, όπου εννέα χρονών κορίτσι γέννησε ένα μωρό. Ήταν μαθήτρια του δημοτικού σχολείου, είχε μια επαφή με  έναν 14χρονο . Και οι δύο ήταν μόνοι τους στο σπίτι και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των γονιών τους με αποτέλεσμα να  καταλήξει να μείνει έγκυος.

http://www.porosi.gr

Advertisements

About Vangelis

English teacher

Posted on July 26, 2011, in Περίεργα. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: