‘Αλλο Γκενκ κι άλλο… ΓΚΕΝΤ!

Ο Σάββας Γκέντζογλου βρίσκεται στο στόχαστρο δύο βελγικών ομάδων όμως αυτή που έστειλε στη Σλοβενία άνθρωπο για να τον δει αγωνιζόμενο δεν ήταν η Γκενκ του Ντάνιελ Τόζερ, αλλά η… ΓΚΕΝΤ (Γάνδη).

Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει η πληροφορία για το ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου για τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ Σάββα Γκέντζογλου.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της βλέπει με θετικό μάτι την πώληση του ποδοσφαιριστή, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά. Κάπου εδώ ξεκινάει και το μπλέξιμο.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που έστειλε άνθρωπο στο Τόπλιτσε για να παρακολουθήσει τον Γκέντζογλου αγωνιζόμενο στο πρώτο φιλικό της ομάδας (στο οποίο ήταν αρχηγός και είχε εξαιρετική απόδοση) δεν είναι η γνωστή σε όλους Γκενκ, αλλά η ΓΚΕΝΤ (Γάνδη), η οποία πρόκειται για μία μικρομεσαία ομάδα του Βελγίου.

Μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν στενό συνεργάτη του προπονητή της Γκενκ Φρανκ Βερκότερεν να βρίσκεται στη Σλοβενία, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ο άνθρωπος που βρέθηκε εδώ εκπροσωπούσε την ΓΚΕΝΤ.

Baggelis Arnaoutoglou

Advertisements

Posted on July 26, 2011, in AEK, Sports. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: