Άλλος ΠΑΟΚ στη Νορβηγία

Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για τη Νορβηγία και το ματς της Πέμπτης με τη Βαλερένγκα. Ο Στέλιος Μαλεζάς στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Δικέφαλος θα είναι διαφορετικός από ό,τι στα φιλικά.

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε (09:30) για τη σκανδιναβική χώρα και ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν ο μόνος παίκτης του Δικεφάλου που μίλησε στο αεροδρόμιο. Ο νεαρός στόπερ γνωρίζει τη Βαλερένγκα, μια και την είχε αντιμετωπίσει και πριν από δύο χρόνια. Ο διεθνής άσος ανέφερε:

Για τη Βαλερένγκα: «Η Βαλερένγκα είναι αρκετή καλά ομάδα και είναι υπολογίσιμη. Είχαμε δυσκολευτεί όταν την είχαμε αντιμετωπίσει πριν δύο χρόνια και ξέρουμε πού πάμε».

Για το αν επηρεάζει ότι είναι το πρώτο ματς της σεζόν: «Είναι αρνητικό για την ομάδα ότι είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και αν υπολογίσουμε ότι η Βαλερένγκα έχει πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, αλλά αυτό δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καθόλου».

Για το κακό πρόσωπο στα φιλικά: «Τα φιλικά είναι φιλικά. Στα επίσημα παιχνίδια αλλάζουμε πρόσωπο και αυτό θα γίνει και τώρα».

Για τις αδυναμίες της Βαλερένγκα: «Μαζί με τον προπονητή και όλη την ομάδα έχουμε συζητήσει για να δούμε τις αδυναμίες της Βαλερέγνκα και εκεί να χτυπήσουμε».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε συμπτωματικά και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, μια και πετάει για την Αθήνα.
http://www.gazzetta.gr/

About Vangelis

English teacher

Posted on July 26, 2011, in ΠΑΟΚ, Sports. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: